Just nu har vi extremt hög belastning både i beställningar och kundservice, vilket har medfört till fördröjningar på kundservice. Vi ber om ert förståelse för situationen.

Varukorg  

Inga produkter

0 kr Totalt :

Till kassan

General Harvest Portion - Billigt Snus Online

Nordic Spirit All White - Billigt Snus Online

Varumärken

Nyhetsbrev

Lista produkter efter varumärken General G.4

General G.4 -  All White Snus


För drygt 150 år sedan kom General som lössnus. På 80-talet kom Generals andra generation, portionssnuset. G.3 som lanserades 2014 var den tredje generationen, med högre styrka och prillor i Slim-formatet för lägre rinnighet och en optimerad passform. Nu lanseras G.4 - den fjärde generationens snus från General och det senaste steget SwedishMatch har tagit i utvecklingen av framtidens snus.


Snusare efterfrågar allt vitare produkter, men vill inte göra avkall på den traditionella snusupplevelsen. Tack vare ny teknologi har man med G.4 kunnat tillverka helt vita prillor, med samma typ av konsistens och känsla som traditionellt snus i White-format, men helt utan spår av tobakssmak.


Genom en sammansättning av fibrer och en liten andel ljus tobak är G.4 ett helvitt snus före, under och efter användning. Prillan har en mjuk passform, låg rinnighet och levererar en liknande nikotinupplevelse som ett traditionellt snus i White-format från Swedish Match. Prillan är även i Slim-format vilket ger en långsmal men stor prilla för en optimerad passform under läppen.


G.4 säljs främst på den norska marknaden. I Sverige hittar du G.4 i endast få utvalda butiker och här på vår online butik netsnus.se.