Just nu har vi extremt hög belastning både i beställningar och kundservice, vilket har medfört till fördröjningar på kundservice. Vi ber om ert förståelse för situationen.

Varukorg  

Inga produkter

0 kr Totalt :

Till kassan

General Harvest Portion - Billigt Snus Online

Nordic Spirit All White - Billigt Snus Online

Varumärken

Nyhetsbrev

ZYN Slim Deep Freeze

ZYN Slim Deep Freeze

ZYN Slim Deep Freeze levererar en kall, bitande känsla som snabbt följs av en intensiv kick. Smaken är frisk med inslag av eukalyptus och mentol som ger en kall och fräsch känsla i munnen.

Läs mer...

185 kr

37,00 kr /st

Utgått

ZYN Slim Deep Freeze

ZYN Slim Deep Freeze levererar en närmast arktisk upplevelse som skickar dig rakt ner i en isvak. Den starka effekten ger sig till känna i form av en kall, bitande känsla som snabbt följs av en intensiv kick. Smaken är frisk med inslag av eukalyptus och mentol som ger en kall och fräsch känsla i munnen.

ZYN Deep Freeze är inte som andra produkter i ZYN-serien. Det är den mest extrema produkten i serien och de vita påsarna kombinerar cooling och smak i en cocktail du inte varit med om förut. Resultatet kallas The Deep Freeze Effect. Precis som övriga ZYN-produkter innehåller ZYN Deep Freeze ingen tobak och de slimmade nikotinpåsarna sitter bra under läppen samtidigt som de rinner minimalt. Nikotinhalt 16 mg/g

Ingredienser: vatten, fyllnadsmedel (E 460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E 422), vegetabilisk olja, salt, surhetsreglerande medel (E 525), aromer, nikotin, emulgeringsmedel (E 471), sötningsmedel (E 950).

12 Andra produkter i samma kategori :