Varukorg  

Inga produkter

0 kr Totalt :

Till kassan

Varumärken

Nyhetsbrev

ZYN Mini Bellini - Billigt Snus Online

ZYN Slim Deep Freeze

Nytt Pris

ZYN Slim Deep Freeze

ZYN Slim Deep Freeze levererar en kall, bitande känsla som snabbt följs av en intensiv kick. Smaken är frisk med inslag av eukalyptus och mentol som ger en kall och fräsch känsla i munnen.

Läs mer...

Nytt Pris

179 kr

35,80 kr /st

Utgått

ZYN Slim Deep Freeze

ZYN Slim Deep Freeze levererar en närmast arktisk upplevelse som skickar dig rakt ner i en isvak. Den starka effekten ger sig till känna i form av en kall, bitande känsla som snabbt följs av en intensiv kick. Smaken är frisk med inslag av eukalyptus och mentol som ger en kall och fräsch känsla i munnen.

ZYN Deep Freeze är inte som andra produkter i ZYN-serien. Det är den mest extrema produkten i serien och de vita påsarna kombinerar cooling och smak i en cocktail du inte varit med om förut. Resultatet kallas The Deep Freeze Effect. Precis som övriga ZYN-produkter innehåller ZYN Deep Freeze ingen tobak och de slimmade nikotinpåsarna sitter bra under läppen samtidigt som de rinner minimalt. Nikotinhalt 16 mg/g

Ingredienser: vatten, fyllnadsmedel (E 460), växtfiber, fuktighetsbevarande medel (E 422), vegetabilisk olja, salt, surhetsreglerande medel (E 525), aromer, nikotin, emulgeringsmedel (E 471), sötningsmedel (E 950).

12 Andra produkter i samma kategori :