Varukorg  

Inga produkter

0 kr Totalt :

Till kassan

IQOS ILUMA - Köp tobaks värmestickor för IQOS ILUMA

XQS Nicotine Portions 229 kr - Black Week

TEREA Heatstick for IQOS ILUMA - Köp tobaks värmestickor för IQOS ILUMA

Varumärken

Nyhetsbrev

White Portion Det finns 137 produkter.

Vitt portionssnus liknar vanligt portionssnus, men med en något lägre fukthalt, vilket ger ett vitare utseende och en långsammare frisättning av smak. Många snusare föredrar vitt portionssnus för dess unika egenskaper och långvariga effekt.

En av fördelarna med vitt portionssnus är dess minskade tendens att missfärga tänderna jämfört med vanligt portionssnus. Detta på grund av den lägre fukthalten, vilket minskar mängden kontakt mellan snuset och tänderna. Dessutom kan den långsammare frisättningen av smak ge en mer varaktig snusupplevelse för användarna.

Vår webbutik erbjuder ett brett utbud av vit portionssnus från välkända varumärken till överkomliga priser. Ett av de populäraste varumärkena för vit portionssnus är Göteborgs Rapé, som var en av de första som introducerade vit portionssnus på marknaden. Vårt utbud av vit portionssnus inkluderar detta och många andra populära märken, allt till överkomliga priser. Vi tror på att främja ansvarsfull snusanvändning och uppmuntrar våra kunder att använda snus med måtta. Vårt engagemang för kvalitet och prisvärdhet återspeglas i vårt välsorterade lager av vit portionssnus.