Varukorg  

Inga produkter

0 kr Totalt :

Till kassan

IQOS ILUMA - Köp tobaks värmestickor för IQOS ILUMA

XQS Nicotine Portions 229 kr - Black Week

TEREA Heatstick for IQOS ILUMA - Köp tobaks värmestickor för IQOS ILUMA

Varumärken

Nyhetsbrev

Frakt och Retur

Leverans och Retur


✔ Leveranser

Leveranstiden är 1-2 arbetsdagar och beror på när under dagen beställningen kommer in. Beställningar före kl. 14.00 (helgfri vardag) skickas vanligtvis samma dag, annars skickas beställningen nästföljande vardag. Det kan hända att vissa varor för tillfället är slut. I dessa fall kontaktar vi dig via e-post. Är leveransen försenad i mer än fyra arbetsdagar bör du vänligen kontakta oss genom kontaktformuläret. Skulle vi av någon anledning inte kunna leverera din beställning har du självklart alltid möjlighet att avbryta köpet. Har du redan betalt återförs beloppet tillbaka till ditt konto. Vi gör alltid vårt absolut bästa för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen inom lovad tid, exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. NetSnus.se frånskriver sig all sorts av kompensation vid en eventuell leveransförsening.

✔ Returer

Du har alltid 14 dagars ångerrätt och bytesrätt när du handlar online. Detta innebär att du som kund har 14 dagars ångerrätt från det datum du har mottagit beställningen och kan returnera dina varor till oss. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är öppnad. Bifoga alltid produkten i originalförpackning och låt alla etiketter sitta kvar. Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, se därför till att varan är väl förpackad.
Outlösta varor omfattas normalt inte av ångerrätten. Innan produkter skickas tillbaka till oss måste du kontakta oss på Netsnus. Det finns alltid möjlighet till att ångra / häva ens order utan kostnad så länge ordern är obehandlad. Är ordern redan skickad har du som kund skyldigheten att motta leveransen och sedan kontakta oss på netSnus.se. Vid eventuella reklamationer kontakta oss alltid per e-post och uppge orsak till reklamationen. Det är viktigt att kunden behåller även defekta produkter tills reklamationen har blivit behandlat av NetSnus.

✔ Outlöst paket

Beställningar som skickas till närmaste ombud och som ej löses ut varpå paketet går i retur till NetSnus, debiteras en avgift på 250:- för att täcka NetSnus's kostnader för Tur & Returfrakt samt administration.