Varukorg  

Inga produkter

0 kr Totalt :

Till kassan

IQOS ILUMA - Köp tobaks värmestickor för IQOS ILUMA

XQS Nicotine Portions 229 kr - Black Week

TEREA Heatstick for IQOS ILUMA - Köp tobaks värmestickor för IQOS ILUMA

Varumärken

Nyhetsbrev

Köpvillkor

1. Allmänt

NetSnus.se säljer endast inom Sverige.

2. Åldersgräns

För att handla hos oss måste du vara 18 år eller äldre och måste ha ett svenskt personnummer. Varje order granskas manuellt för att säkerställa köparens ålder. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter. Om vi upptäcker att en minderårig försökt beställa produkter hos oss kommer vi att kontakta målsman per brev. Alla falska beställningar eller bedrägeriförsök kommer att polisanmälas av NetSnus.

3. Pris

Alla priser är i svenska kronor. I priserna ingår alltid skatt och moms. Vid bekräftad beställning kan priserna 
endast ändras av omständigheter som NetSnus.se inte råder över, t ex förändrade skatte- eller momsförhållanden. 
Inga andra avgifter tillkommer.

4. Köp

I samband med beställning skickar NetSnus.se en preliminär orderbekräftelse per e- post. Den preliminära orderbekräftelsen genereras automatiskt av vår databas utan manuell översyn. Avtal om köp träffas först efter att NetSnus.se kontrollerat köparens ålder samt korrigerat eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. När en order har blivit godkänt och behandlat kommer Netsnus.se att skicka ett sista mejl som bekräftar att produkten/produkterna har lämnat lagret. Man kan sedan logga in på sin sida hos oss för att se sin sändningsnummer.


7. Ångerrätt / Reklamation

Du har alltid 14 dagars ångerrätt och bytesrätt när du handlar online. Detta innebär att Du som kund har 14 dagars ångerrätt från det datum du har mottagit beställningen och kan returnera dina varor till oss. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd och utan skador. Bifoga alltid produkten i originalförpackning och låt alla etiketter och eventuella märkes-tags sitta kvar. Tänk på att du står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, se därför till att varan är väl förpackad. Om en vara är felexpedierad eller felaktig står vi självklart för returportot. Outlösta varor omfattas normalt inte av ångerrätten. Innan produkter skickas tillbaka till oss måste du kontakta NetSnus.se för att först få ett returnummer och returadress. För returer till NetSnus som saknar returnummer kommer fraktkostnaden debiteras kunden. Det finns alltid möjlighet till att ändra / häva ens order utan kostnad så länge ordern är obehandlad. Är ordern redan skickad har du som kund skyldigheten att motta leveransen och sedan kontakta NetSnus.se. Vid eventuella reklamationer kontakta oss alltid per e-post och uppge orsak till reklamationen. Det är viktigt att kunden behåller även defekta produkter tills reklamationen har blivit behandlat av NetSnus. I de fall returanledningen är reklamation och fel ej kan påvisas utgår en avgift om 250:- ink moms + frakt tur och retur samt hanteringskostnad för ärendet. Försändelser som saknar RN återsänds till avsändaren och fraktkostnaden debiteras.

8. Sekretess & Säkerhet

När du handlar hos NetSnus.se anger du personuppgifter så som namn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer. Denna information behöver vi för att leverera varan till dig. Personnummer krävs för att säkerställa köparens ålder. E-postadressen behöver vi bl.a för att bekräfta order/leveranser men kommer även fungera som användarnamn nästa gång du handlar i vår webbutik. Dina personuppgifter lagras i vårt affärs datasystem enligt Personuppgiftslagens (PUL) föreskrivna tid på 10 år. NetSnus.se anställda med kundkontakt har tillgång till de lagrade uppgifterna. I övrigt är de endast åtkomliga om du loggar in med dina kontouppgifter. Som kund har du enligt PUL rätt att få den information vi registrerat. Om 
informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att den skall rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår kundtjänst. NetSnus.se medverkar inte till att skicka så kallad SPAM. Som kund till oss kan du få e-post rörande er order, betalning eller annan kommunikation du initierat samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår 
kundrelation. Vi lämnar inte ut personuppgifter till tredje part.