Varukorg  

Inga produkter

0 kr Totalt :

Till kassan

Varumärken

Nyhetsbrev

ZYN Mini Bellini - Billigt Snus Online

Säkra betalningar

Säkra betalningar


✔ Collectors Checkout

I samarbete med Collector Bank AB erbjuder vi betalning med Collector Checkout.
Collector Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan direktbank- och kortbetalning, faktura eller delbetalning. Du bestämmer själv vilket betalsätt du vill använda i kassan, innan du bekräftar köpet. Kort- och bankbetalning sker smidigt utan att du behöver lämna sidan.

Faktura eller delbetalning innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Leveranssätt samt eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet.

För att kunna välja faktura eller delbetalning måste du ange din folkbokföringsadress som leveransadress och du ska ha fyllt 18 år vid beställningstillfället. En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

På minasidor.collector.se kan du se alla dina obetalda fakturor från Collector Bank.

För att se fullständiga villkor för Collector Checkout se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit
Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation


✔ Kortbetalning - Visa/Mastercard

Betalning med kort sker enligt gällande nya regler för online-betalning i Sverige och EU. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället och genomförs efter att din order är behandlad och klar för att skickas. Alla transaktioner sker via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Collectors Checkout använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet, 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Inga kortuppgifter sparas i vårt system.


✔ Faktura / Delbetalning

För att handla mot faktura eller delbetalning kommer du att behöva identifiera dig med Mobilt BankID i samband med att du slutför köpet.
Förutsättning för att få handla mot kreditköp är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. 
Du får fakturan via e-post och har 14 dagar på dig att betala. Viktigt att du anger rätt e-postadress för att du ska kunna ta del av fakturan och orderbekräftelsen.

✔ Övriga betalsätt - Förskottsbetalning

Vid förskottsbetalning betalas ordersumman till vårt BankGiro 5200-7002 och orderreferens måste anges vid betalningen.
Ordern kommer att först bli behandlad när pengarna kommit in på vårt konto.
Om orderreferens inte anges kan ens orderbehandling eventuellt dröja.

Mottagare: NETSNUS SVERIGE AB
Bank-giro:  5200-7002