Varukorg  

Inga produkter

0 kr Totalt :

Till kassan

IQOS ILUMA - Köp tobaks värmestickor för IQOS ILUMA

XQS Nicotine Portions 229 kr - Black Week

TEREA Heatstick for IQOS ILUMA - Köp tobaks värmestickor för IQOS ILUMA

Varumärken

Nyhetsbrev

Säkra betalningar

Walley Checkout

I samarbete med Walley (Collector Bank AB) erbjuder vi en enkel, säker och trygg betallösning genom Walley Checkout.
Walley Checkout samlar alla de viktiga betalsätten i en och samma lösning – välj mellan bankbetalning, kort, faktura, delbetalning, "Samla Köp" eller Kampanjfaktura.
Efter att kunden har identifierats i första steget kommer Walley Checkout att visa vilka betalningsalternativ som är tillgängliga. Bankbetalning (Trustly) är förvalt som betalningsalternativ men kunden bestämmer själv vilket betalsätt som ska användas i kassan, innan man bekräftar köpet. 

Walley Checkout visar folkbokföringsuppgifterna för kunden efter en lyckad identifiering. För att uppnå identifiering behöver kunden ange sitt personnummer vid första köptillfället. Vid eventuella framtida köp räcker det endast med e-postadress och mobilnummer för identifiering. Genom att lämna information i kassan godkänner kunden även Walley's villkor.

För att kunna handla och betala genom Walley Checkout måste du ha fyllt 18 år, detta kontrolleras automatisk med hjälp av ditt personnummer och verifiering med BankID.

Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Walley Checkout utan endast vid behov och beroende på det betalningsalternativ kunden har valt. Kreditupplysningar som tas av Walley påverkar inte kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning, t.ex. banker.

På my.walley.se kan du se alla dina tidigare köp samt aktuella fakturor som har skapats.

För att se fullständiga villkor för Walley Checkout se länkarna nedan:

Allmänna villkor för faktura och kontokredit
Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation


✔ Kortbetalning - Visa/Mastercard

Betalning med kort sker enligt gällande nya regler för online-betalning i Sverige och EU. Pengarna reserveras på ditt konto vid ordertillfället och genomförs efter att din order är behandlad och klar för att skickas. Alla transaktioner sker via SSL (Secure Sockets Layer) mycket säkert krypterade. Walley Checkout använder den senaste säkerhetstekniken för kontokortsbetalningar på nätet, 3D-Secure – en standard framtagen av VISA och MasterCard med avsikt att på ett säkert sätt validera konsumenten vid köp på nätet. Inga kortuppgifter sparas i vårt system.


✔ Faktura / Delbetalning

Faktura eller delbetalning innebär att du får hem varorna innan du betalar. Du kan sedan välja att antingen betala hela beloppet på en gång eller dela upp det i mindre delar. Förfallodatum kan skilja sig åt och framgår på den faktura eller delbetalningsavi som skickas till dig. Eventuella avgifter som tillkommer visas i kassan innan du bekräftar köpet.

En mindre kreditprövning görs, som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta.

För att handla mot faktura eller delbetalning kommer du att behöva identifiera dig med Mobilt BankID i samband med att du slutför köpet.

Förutsättning för att få handla mot kreditköp är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år. 
Du får fakturan via e-post och har 14 dagar på dig att betala. Viktigt att du anger rätt e-postadress för att du ska kunna ta del av fakturan och orderbekräftelsen.

✔ Övriga betalsätt - Förskottsbetalning

Vid förskottsbetalning betalas ordersumman till vårt BankGiro och orderreferens måste anges vid betalningen.
Betalningsuppgifterna hittar du i ett mail som skickas till din e-post efter att du har slutfört din order med förskottsbetalning som betalsätt. Ordern kommer att först bli behandlad när pengarna kommit in på vårt konto.
Om orderreferens inte anges kan ens orderbehandling eventuellt dröja.

OBS!, Om du inte hittar mail från oss i din inkorg.
Kontrollera din skräppost mapp eller säkerställ att du har angivit korrekt e-postadress vid köptillfället.